Wednesday, November 23, 2005

The girlie side of me

I may not wear a mini skirt or any skirt for that matter. Just jeans, tees, leather jacket & boots. I may not wear any make up, just a faint of powder on my face. Cute stuff animals, pretty mirrors, or pictures in Happy House frames, you won't find them on my desk. & I don't collect baby pictures or the hottest chicklits. I'm a fan of Nine Inch Nails, Marilyn Manson & A Perfect Circle. & no need to tell me about zodiac & personality. I don't dig them that much :)
What I DO have, as far as I can remember, are scraps of paper back from college with lots of funny scribble & sweet poetry from my husband-to-be, movie tickets and resto receipts from our endless dates, an ordinary piece of brown tile with "Happy birthday, Farika. I will always love you." written on it with some kind of a paint, as a present from an old friend who had a forever crush on me (I kept it coz I thought it was very sweet of him. Usahanya itu looo...), old, meaningless e-mails from various of people whom I consider to have a special bond with me..or they're just damn funny :D, sepasang kucing dari porselen yang udah pecah jadi 3 (ngga dibuang karena dari someone very special back in the old days) & many many things more. But there's 1 in particular, which I treasured very much. SMS! Yup! Makanya seneng banget punya HP canggih karena kapasitas SMSnya pasti banyak. ;p Udah ketebak sih... Paling banyak ya pasti SMS dari Ica. :D Basi banget ya? Tapi ngga cuma dari dia aja ko! Orang yang menduduki posisi 2 my beloved brother. Trus ada dari Keke & kadang orang lain yang dalam waktu yang ngga tentu bakal dihapus juga. Kalo dari Ica sih no way jose la ya! heheh Nah, makanya kalo benda-benda itu sampe ilang, I'll be oddly devastated. No biggie, most people would say. Well, it's damn BIG to me though... Malah sampe nangis. Belum lagi kebiasaanku untuk mikir pake hati, bukan otak sampe Ica sering kesel. :p Kalo kata Mba Dini AKA Busen, mantan partnerku, itu wajar. It's so Cancerian she said. Well, I don't know about that :D
Jadiiii, tetep ada sisi cewenya juga doooong! Treasuring things for sentimental reasons. Oooy so girlie!! Trus akhir-akhir ini jadi cengeng. Liat adegan sedih dikiiiiit aja udah berurai air mata. Padahal cartoon :D Hmm..apalagi kira-kira yang membuktikan bahwa aku bisa jadi "cewe" banget ya?? Sometimes it's best to let other people tell you how you really are. Somehow they just know you better than you yourself. ;p

6 comments:

he's the nobody said...

tulisan ini untuk mengklarifikasi tulisan sebelumnya yaaaa????

Akbar Amaru said...

iya..iya aku tau udah ngilangin sms-sms penting kamu..huhuhuhuh maafin duonk.. :(

Farika said...

Well, emang inspirasinya dapet gara-gara kejadian itu sih, Bar :p
Tapi iya juga, buat "sedikit" klarifikasi postingan yang kemaren itu. Sebelum semakin banyak yang bertanya2 :D

Anonymous said...

ada satu lagi yang bikin kamu bener2 cancerians sejati: KOLEKSI BARANG2 GAK GUNA!
Waaa... itu sama aja ama aku, semua barang busuk ada di lemari! Aneh buat orang lain, tapi meaningful banget buat gue. Terserah, yang penting eike happy!
Hidup Cancer! :)

Farika said...

:D Buseeeeen!!! Thanx comment-nya! Sayang namamu keluarnya anonim gitu.. Dimaklumin kok :P

wullie-wullie said...

Rika, kamu punya macem macem web kaya blog, xanga & multiply yang penuh hias hiasan dan isinya bo, ... narsis abis, ... apa ini bukan girlie? Hihihihihi.... wullie-wullie a.k.a murid blognya Farika :)