Friday, January 13, 2006

A letter from Anger

It sucks, doesn't it? Just when you thought you can handle it & take things easy, everything seems to go wrong. Adaaaaa aja yang bisa ruin it in 1 second. Belum lagi harus ngehadepin orang yang ngerasa lebih tau & ngerti apa yang kamu rasain, trus ngasih-ngasih nasehat. Not becoz they care, more like they have to say something just for the sake of it. Apalagi harus ngehadepin orang yang ngga tau kenapa cenderung untuk ngomong tanpa mikir feedback-nya bakal kaya apa dari kamu. If they think they know you that well, couldn't they figure out what you might do if you start to feel me inside you? Yang lebih nyebelin lagi, orang itu ngga pernah berada dalam situasi seperti kamu sekarang. Jadi dengan enaknya bisa bilang "Sabar - Jangan dipikirin - Santai aja - Jangan stress - crapcrapcrappycrap" Well, duh!! Where does empathy go? Ato diem aja lah.. Being care ngga mesti saying the obvious things kan? Haven't they heard that silence is gold? Daripada so'-so' ngasih nasehat tau-tau malah saying all the wrong things before they know it. You'd feel the sincerity anyways, right? Kalo orang itu emang tulus pengen ngebantu.. Then again, it's just me saying these. What do I know, right? But, aren't you a little bit pissed when....

!%#&^!%)*()*&!@#$%^&*%@!!^%$#@#$%!@#$%^&*($%^!!!

I'm beating the hell out of Anger & try to make him unconcious so he could leave me alone. I don't want to feel like this. Feeling angry towards something or someone that I don't even know what or who it is. I just want to be left alone with my loved ones & God, feel at ease & in peace. Uumm..I better watch out now..

Before it's too late & Anger calls his best friend, Hate.

5 comments:

Jammie said...

Kae'nya salah milih orang utk cerita.. hihihi.. kalo emang mo dapet nasehat cari orang yang had been through the same experience ato paling ngga mirip2 deh.. ya kalo kamu tau orang itu belon pernah ngerasain normally orang akan ngomong gitu.. yah kalo harapan lu mending orang itu ngga usah ngomong, mungkin dia ngga tau lu lebih seneng didengerin aja instead of they saying that kind of rubbish.. Jangan terlalu berharap banyak dari orang yang kita jadi tempat kita ngomong.. dia punya waktu untuk dengerin ocehan lu aja dah sukur kan?!.. ya kalo gua salah2 omong maapin ye..

Akbar Amaru said...

Silence is golden when you can't think of a good answer.
Right now, i think silence is gold :)

Farah said...

sometimes Anger calls his fiancee, Danger :)

benewaluyo said...

perbanyak istighfar ya Far... :)

Alia said...

Hihiii, i'll try to call out for Anger's enemy now... Patience :P